Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

Wöhler

Wöhler Technik GmbH is een betrouwbare leverancier en fabrikant van talrijke producten binnen de test- en meettechniek, reinigingstechniek en inspectietechniek. Wöhler Technik GmbH is onderdeel van Wöhler Holding en is opgericht door Wilhelm Wöhler in 1932. Wereldwijd telt de onderneming 150 medewerkers op verschillende vestigingen met het hoofdkantoor gevestigd in Bad Wünnenberg in Duitsland.

Wöhler Technik GmbH kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van haar producten, voortdurende innovatie, een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding en grote flexibiliteit. Sinds de oprichting van de onderneming staat Wöhler voor eigen productontwikkeling en eigen fabricage volgens de hoog in het vaandel staande kwaliteitsnorm “Made in Germany”.

Het programma heeft 4 productcategorieën:

  • Meettechniek
  • Reinigingstechniek
  • Inspectietechniek
  • Uitrusting

De productcategorie inspectietechniek is onder te verdelen in de groepen:

  • Inspectiecamera’s
  • Endoscopen
  • Spiegels / Dauwpunt / Rook

Gebruik van een inspectiecamera bespaart veel tijd en levert direct zichtbaar bewijs voor de te nemen maatregelen bij niet of nauwelijks toegankelijke ruimten. Het is hierbij aan te bevelen om voor een inspectiecamera te kiezen, waarbij de inspectiecamera aan de toepassing kan worden aangepast, waardoor deze multifunctioneel kan worden ingezet. Denk hierbij aan rioleringswerkzaamheden, inspecties van leidingwerk in de ventilatie- of in de schoorsteentechniek. Maar ook aan tanks, machines, lasinspecties en holle ruimten in de bouw. In de voorgenoemde branches worden verschillende diameters voor het leidingwerk gebruikt met wellicht een aantal haakse bochten. Flexibiliteit is dus geboden.

De Wöhler VIS inspectiecamera’s bieden met camerakoppen van 360º draai- en 180º kantelfuncties en een uitgebreid assortiment aan accessoires, tal van mogelijkheden.

Producten van dit merk

inspectiecamera's bekijken
DEALER VAN