Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

Bestellen

Het plaatsen van bestellingen maken we jou als klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een aantal opties aan. Naast het bestellen via de website is het mogelijk om offertes aan te vragen, om te bestellen via de email, telefonisch en door middel van een inkooporder. Telefonisch bestellen kan voor klanten die in ons systeem staan.


Inkooporder

Wil je door middel van een order uit jullie inkoopsysteem een bestelling plaatsen? Dit kan door de order te mailen naar info@endoscopen.nl. Wij nemen jullie interne referenties over op de factuur en pakbon om de administratie overzichtelijk te houden.


Via de email

Wil je door middel van een email een bestelling plaatsen? Dit kan door de bestelling te mailen naar info@endoscopen.nl. Graag het artikel, het aantal, factuur en afleveradres vermelden.


Telefonisch

Wil je telefonisch een bestelling plaatsen? Dit kan wanneer je in ons systeem staat door te bellen naar onze klantenservice op +31 (0)162-421201.


Offerte aanvraag

Heb je voor het aanmaken van een inkooporder een offerte nodig? Dit kan door te mailen naar info@endoscopen.nl. Er kan dan een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de administratie.

DEALER VAN