Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

KS Tools

KS TOOLS Werkzeuge - Maschinen GmbH is één van de internationaal leidende leveranciers van gereedschappen en werkplaatsuitrusting. KS TOOLS is in 1992 opgericht en gevestigd in Heusenstamm, in de deelstaat Hessen. Momenteel zijn er meer dan 350 medewerkers werkzaam in negen vestigingen wereldwijd.

KS TOOLS kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van haar producten, voortdurende innovatie, een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding en grote flexibiliteit.

Het productprogramma biedt actuele probleemoplossingen en intelligente gereedschappen voor zeer veeleisende gebruikers. Aan de kwaliteit van de producten worden hoge eisen gesteld. De modernste productiemethodes en continue controle van de geproduceerde gereedschappen waarborgen een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur van de producten.

Met de certificering van het managementsysteem conform DIN ISO 9001 onderstreept KS TOOLS bovendien haar streven om de service voortdurend te verbeteren.

In 1992 startte de onderneming met een assortiment van ongeveer 30 gereedschappen. Rond de eeuwwisseling waren dat er al 5.000. Vandaag de dag liggen meer dan 32.000 artikelen van velerlei soort in het centrale magazijn. Van hamer en beitel via een groot aantal verschillende sleutelsets tot speciale gereedschappen voor personen- en bedrijfswagens, verwarming en sanitair, aircotechniek en vooral voor de industrie. Daarnaast worden werkplaatsuitrusting, bewaarsystemen en concepten voor probleemoplossing aangeboden, waarmee het totale assortiment vakkundig wordt afgerond.

De klanten onderhouden met KS TOOLS traditioneel een hechte relatie en de onderneming verkoopt haar premium producten in meer dan 135 landen.

Producten van dit merk

endoscopen bekijken
DEALER VAN