Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

Betaling en verzendingen

Kopen op rekening

Als bedrijf koop je bij ons op rekening. Wel zo gemakkelijk. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden van de kredietcheck? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden.

 

Bezorging

Op de productpagina van een endoscoop, onderdeel of accessoire staat de verwachte levertijd vermeld.

Bij bestellingen tot € 295,- zijn voor Nederland de verzendkosten € 9,50 en voor België € 14,50. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Bestellingen vanaf € 295,- excl. Btw worden in Nederland en België geleverd zonder verzendkosten.

Standaard worden onze bestellingen aangetekend verzonden met PostNL.

Bestellingen tot 16:00 uur die op voorraad zijn worden de volgende werkdag bij jouw bezorgd.

Is er niemand aanwezig? Dan wordt de bestelling niet afgeleverd bij de buren, de bezorger komt de volgende werkdag nog een keer langs. Is er dan weer niemand aanwezig? Dan kun je de bestelling afhalen bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt.

Voor andere opties zoals: afhalen, bezorging volgende werkdag voor een bepaalde tijd of bezorging op dezelfde dag kun je contact opnemen met onze klantenservice op +31(0)162 421201.

 

Vertraagde levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. Gaat het dan nooit mis? Nou ja, bijna nooit. In het uitzonderlijke geval dat het tóch misgaat, kun je van ons verwachten dat we er alles aan doen jouw bestelling alsnog zo snel mogelijk te bezorgen.

DEALER VAN