Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

Reparatie endoscoop


Heb je een storing of defect aan een endoscoop?

Bij ons kun je terecht voor de reparatie van alle starre en flexibele endoscopen. Enkele merken van starre endoscopen die wij repareren zijn: Henke-Sass, Wolf, Karl Storz, Efer, Comeg, Olympus, Richard Wolf, Hawkeye, GE, Everest VIT en HIPP. Enkele merken van flexibele endoscopen die wij repareren zijn: RF SYSTEM lab, Novascope, Olympus, Karl Storz, viZaar, Hinze Optoengineering, KS Tools, Hazet, Hubitools en Hawkeye.

Werkwijze endoscoop reparatie:

  1. Melden: Telefonisch of per email melden van het probleem. Voor ons is van belang, het merk, type en omschrijving van de klacht.
  2. Prognose: Er wordt door ons telefonisch of per email een prognose gegeven wat er defect is, de verwachte kosten, en de geschatte reparatie duur.
  3. Opsturen: Ben je akkoord met de verwachte kosten en de geschatte reparatie duur? Dan mag je de endoscoop naar ons opsturen voor een vrijblijvende prijsopgave.
  4. Ontvangstbevestiging: Je ontvangt van ons een bevestiging per email zodra wij de endoscoop hebben ontvangen. Wij controleren of de verstrekte gegevens bij stap 2 correct zijn. 
  5. Opsturen naar de fabrikant: Om er zeker van te zijn dat de endoscoop reparatie wordt uitgevoerd met originele onderdelen, wordt de endoscoop bijna altijd opgestuurd naar de fabrikant. 
  6. Inspectie rapport: Wij mailen jou het inspectierapport dat wij hebben ontvangen van de fabrikant met de offerte en de daadwerkelijke bevindingen onderbouwd met afbeeldingen.
  7. Opdracht: Ben je akkoord met de offerte? Dan ontvangen wij graag een inkooporder of opdracht per email. Wij nemen jullie interne referenties over op de factuur en reparatiebon om de administratie overzichtelijk te houden.
  8. Reparatie: De endoscoop wordt gerepareerd volgens de productspecificaties van de fabrikant. 
  9. Retour sturen: De gerepareerde endoscoop wordt naar ons retour gestuurd.
  10. Controle: Wij controleren na ontvangst of de reparatie van de endoscoop goed is uitgevoerd, en sturen de gerepareerde endoscoop weer naar jou terug.
DEALER VAN