Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

RF SYSTEM lab

RF Co Ltd. is mede dankzij jarenlange ervaring met CCD camera technologie een toonaangevende fabrikant van stuurbare video endoscopen. De door Jiro Maruyama in 1993 opgerichte onderneming is gevestigd in Nagano in Japan en telt op dit moment meer dan 350 medewerkers in 41 vestigingen wereldwijd.

RF Co Ltd. produceert video endoscopen onder de naam RF SYSTEM lab. RF Co Ltd. kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van haar endoscopen met een hoge mate van flexibiliteit, een geavanceerd ontwerp, handzaam in gebruik en een legendarische duurzaamheid voor een concurrerende prijs.

Het productprogramma biedt joystick bestuurbare video endoscopen aan met flexibele sondes voor verschillende toepassingen. Aan de kwaliteit van de endoscopen worden hoge eisen gesteld waardoor deze geschikt zijn voor de veeleisende inspecteur. Door de modernste productiemethodes en een continue controle van de geproduceerde endoscopen wordt een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur gewaarborgd.

In 1993 startte de onderneming nog met het ontwerpen en vervaardigen van industriële camera's. Vandaag de dag hebben ze een compleet assortiment industriële 360 graden stuurbare video endoscopen met diameters vanaf 2.8 mm tot 6.9 mm en werklengtes vanaf 1.5 meter tot 8 meter.

Sinds de lancering van de video endoscopen bevindt het bedrijf zich in een opwaartse spiraal, wat zich uit in het marktaandeel.

Producten van dit merk

endoscopen bekijken Spiegels bekijken
DEALER VAN