Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

Hinze

Het familiebedrijf Hinze OptoEngineering GmbH & Co. KG is gevestigd in Hamburg in Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1955 door opticus Karlheinz Hinze.

Van endoscopen tot digitale beelddocumentatie, alles wordt door Hinze zelf ontwikkeld en geproduceerd. Naast het uitgebreide standaardprogramma ontwikkelen en produceren ze speciale apparatuur en complete systeemoplossingen voor visuele inspecties op maat.

Geschiedenis

Van 1956 tot 1985 bestonden de hoofdactiviteiten uit het ontwikkelen van nieuwe vliegtuigmotor inspectiesystemen onder de handelsnaam AVIASCOPE. In de loop der jaren is er een breed scala aan optische en opto-elektronische instrumenten ontworpen. Naast deze activiteiten heeft Karlheinz Hinze van 1957 tot 1979 een distributie- en advies contract gehad met het bedrijf Carl Zeiss Jena.

Toekomst

Vanaf 1980 hebben de twee zonen, Michael en Joerg, het bedrijf overgenomen. Het doel is om voor elke visuele inspectie toepassing, een individuele oplossing te bieden van hoogwaardige kwaliteit.

Nauwe samenwerkingen over de hele wereld met universiteiten, instituten en laboratoria garanderen hightech endoscopen die concurrerend zijn in prijs en kwaliteit. TECHNOLOGIE, INNOVATIE en CREATIVITEIT zijn de fundamenten die de 2 broers gebruiken om het bedrijf verder uit te bouwen, ondersteund door de medewerkers.

Producten van dit merk

endoscopen bekijken
DEALER VAN