Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

Henke-Sass, Wolf

Henke Sass, Wolf is een internationale leider op het gebied van industriële endoscopen. De in 1921 opgerichte onderneming, gevestigd in Tuttlingen in Duitsland, heeft op dit moment meer dan 1200 medewerkers en wereldwijd vijf vestigingen.

Henke Sass, Wolf kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van haar endoscopen. De endoscopen beschikken over een briljante beeldkwaliteit, een geavanceerd ontwerp, handzaam in gebruik en een legendarische duurzaamheid voor een concurrerende prijs.

Het productprogramma biedt actuele oplossingen voor verschillende inspectie toepassingen en zeer veeleisende inspecteurs. Aan de kwaliteit van de producten worden hoge eisen gesteld. De modernste productiemethodes en een lopende controle van de geproduceerde endoscopen waarborgen een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur.

Sinds de oprichting is elk jaar aanzienlijk geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en fabricage van de producten. Het aantal octrooien en geregistreerde merken leveren het bewijs van de innovatieve kracht.

Henke Sass, Wolf produceert endoscopen onder eigen naam en onder het label van de klant zoals bijvoorbeeld GE Inspection Technologies.

De missie van Henke Sass, Wolf voor de toekomst is om een toonaangevende fabrikant te blijven voor hun productportfolio.

Henke Sass, Wolf heeft Januari 2023 besloten om alleen verder te gaan met de medische producten. De industriële lijn zijn ze gestopt. Gelukkig hebben we voor al hun producten een goed of soms beter alternatief. Vraag onze product specialisten naar de mogelijkheden.

Producten van Henke-Sass, Wolf

endoscopen Lichtbronnen Lichtgeleiders Koffers USB camera's

Acculaders

DEALER VAN