Binnen 24 uur geleverd

Kopen op rekening

Topkwaliteit producten

Ruim assortiment

Deskundig advies

HEINE ontwikkelt en produceert een compleet assortiment primaire onderzoeksinstrumenten van hoge kwaliteit voor diverse medische specialiteiten. Het in 1946 opgerichte familiebedrijf is gevestigd in Herrsching in Duitsland en telt op dit moment meer dan 500 medewerkers.

De oprichter Helmut A. Heine startte HEINE Optotechnik met één doel; De hoogste kwaliteit diagnostische instrumenten maken ter wereld. Helmut A. Heine was ervan overtuigd dat de hoogste kwaliteit instrumenten de gebruiker altijd het beste zou ondersteunen bij het maken van een accurate diagnose. Al meer dan 70 jaar kunnen klanten vertrouwen op producten met nauwkeurige prestaties, unieke functionaliteit en langdurige duurzaamheid. Uitsluitend in Duitsland worden de HEINE instrumenten ontwikkeld en vervaardigd, waar ze tientallen jaren ervaring en vakmanschap combineren met de modernste productietechnologieën.

In Maart 2016 heeft Heine Optotechnik besloten te stoppen met de industriële producten en zich verder te richten op de medische tak. De reserve onderdelen zoals lampjes, verbindingskabels en losse accu’s zijn tot 30 september 2018 verkrijgbaar. Reparaties aan de technische endoscopen worden tot deze datum uitgevoerd.

Producten van dit merk

endoscopen bekijken Reserve lampen Verbindingskabels Eind kapjes
DEALER VAN