Waarom Novascope?

1: Scherpste Prijs

Wij garanderen onze klanten de laagste prijs. Dit omdat wij zelf bij onze leveranciers ook opzoek zijn naar de beste prijs. Vindt u elders een vergelijkbaar product voor een scherpere prijs. Dan betalen wij voor u het verschil plus 10 %. Zo levert Novascope de beste endoscoop voor de scherpste prijs.

2: Levering binnen 24 U

Bijna alle endoscopen vermeld op de website zijn bij ons op voorraad. Is dit niet het geval doen wij onze uiterste best om de endoscoop of accessoire zo snel mogelijk te leveren. Verder worden alle bestellingen voor 15:00 de volgende werkdag GEGARANDEERD bij u afgeleverd. Heeft u de endoscoop dezelfde dag nodig, neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

3: 5 Jaar Garantie

Novascope biedt géén standaard garantie aan. Op bijna ons volledige assortiment geven wij 5 Jaar garantie. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat u als tevreden klant lang profijt zult hebben van uw endoscoop.

4: Ruim assortiment

Wij hebben op het gebied van industriële endoscopen alles van A tot Z. Wij kunnen alle merken die wereld wijd gemaakt worden aan onze klanten leveren. Kunt u een endoscoop niet vinden, of heeft u specifieke eisen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen binnen 24 uur met een offerte of alternatief komen. Desnoods maken we het voor u op maat.

5: Top Kwaliteit

Wij besteden de grootste zorg aan de kwaliteit van onze producten. Onze endoscopen worden gemaakt bij de meest toonaangevende endoscopen fabrikanten wereldwijd. Voordat wij een endoscoop in ons assortiment opnemen, wordt gecontroleerd of het voldoet aan alle wettelijke eisen.

6: Veilig Betalen

Al onze leveringen gaan op rekening met een betalings termijn van 30 dagen. Hierdoor bent u ervan verzekerd, dat u pas hoeft te betalen als alles naar uw verwachting is.

7: Retour Garantie

Wij willen graag verkopen maar wel een endoscoop waar u iets mee kunt. Dus mocht de endoscoop om welke reden dan ook niet geschikt zijn voor uw toepassingen. Dan mag u de endoscoop binnen 5 dagen kosteloos terug sturen. Waarna wij samen met u zoeken naar een endoscoop die wel geschikt is voor uw toepassingen.

8: Eigen Service Afdeling

Novascope vindt het belangrijk dat u lang gebruik maakt van uw endoscoop. Daarom hebben wij een eigen service afdeling met deskundig personeel.

9: Deskundig Advies

Mede door onze jarenlange ervaring. Zijn wij in staat om voor uw toepassing de juiste endoscoop te kiezen.

dealer van
Sitemap - Links - Alle prijzen op deze website zijn steeds excl. BTW